Werken bij

De mooiste vacatures in de metaaltechniek!

Werk je bij Ales, dan werk je op topniveau. Vakmanschap en precisie zitten
in ons bloed.

Wij bieden altijd de allerhoogste kwaliteit aan onze klanten. En geven onze medewerkers het vertrouwen, de vrijheid en flexibiliteit het beste uit henzelf te halen. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Onze dieperliggende wil om het iedere dag beter voor elkaar te hebben is wat ons kenmerkt. Zodat we trots kunnen blijven op wat we doen en wie we zijn.

Zin om te werken op topniveau? Solliciteer dan op onze onderstaande vacatures óf verstuur een open sollicitatie.

(MEEWERKEND) VOORMAN/WERKPLAATSCHEF

32-40 uur | Senior lasser met ervaring als teamleider | Rhenen

Op zoek naar een mooie baan als (meewerkend) Voorman/Werkplaatschef waarbij je werkt aan projecten op topniveau? En waar we persoonlijke aandacht belangrijk vinden? Dan ben je bij Ales aan het juiste adres. Al gelijk vanaf dat je binnenkomt, kijken we naar wie je bent en wat je kunt. Wil je je verder ontwikkelen als teamleider? Laat ons weten waar je ambities liggen. Liever kennis overdragen? Ga dan aan de slag als trainer.

We vinden het belangrijk dat jij in je werk de vrijheid voelt om zelf te ‘ondernemen’ binnen jouw vakgebied en kunde en dat je daarbij een gezonde werkdruk ervaart, voldoende flexibiliteit, goede werktijden en een ontspannen werksfeer.

Wat ga je doen? 

Als (meewerkend) Voorman/Werkplaatschef ben jij verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van het gehele productieproces in één van onze twee hallen. Met behulp van ons ERP – systeem en jouw eigen team van 10 tot 15 professionals, lever jij topkwaliteit op het gebied van boren, zagen, zetten of lassen.

WIE BEN JIJ?

 • Ruime ervaring met een ERP – systeem en senior laskennis
 • MBO 4 + werk en denkniveau
 • Ervaring met het begeleiden van leerlingen
 • Ervaring met het voeren van functioneringsgesprekken

Voor deze functie zoeken we een zelfstandige (meewerkend) Voorman/Werkplaatschef die sterk in zijn schoenen staat ten opzichte van zijn eigen team én de bedrijfsleiding. Jij bent trots op de hoge kwaliteit van jouw werk en dat van jouw team. Oog voor het individu en begeleiden van leerlingen is hiervoor zeer belangrijk. Daarvoor krijg jij alle ruimte die je nodig hebt om jou en het team te laten slagen. 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een baan voor 32-40 uur met een boven-marktconform salaris, goede pensioensregeling, reiskostenvergoeding en uitzicht op een vast contract. We zorgen voor een mooie vakantiepot, zijn flexibel in jouw werktijden én organiseren leuke evenementen voor jou en je familie (ook op afstand).

Zie jij het zitten om als (meewerkend) Voorman/Werkplaatschef je eigen team aan te sturen bij Ales? Dan nodigen we je uit om direct te solliciteren!

Solliciteer direct

LOGISTIEK MEDEWERKER

32-40 uur | Logistiek medewerker die van een uitdaging houdt | Rhenen

Ben jij er klaar voor om een belangrijke schakel te zijn binnen de stoere wereld van metaaltechniek? Ga de uitdaging dan aan en kom werken als Logistiek medewerker bij Ales.

We vinden het belangrijk dat jij in je werk de vrijheid voelt om de dingen aan te pakken zoals jij dat wilt. Wij geven je hiervoor de ruimte en daarmee creëren wij de uitdaging. Wil je toch meer begeleiding? Dan regelen we dat. Wil je je verder ontwikkelen? Behaal dan jouw certificaat in onze eigen bedrijfsschool. Bij Ales vinden we het belangrijk dat we kijken naar wat je nodig hebt. Daarnaast zorgen we voor een gezonde werkdruk, een ontspannen werksfeer en voldoende flexibiliteit.

Wat ga je doen? 

Bij het binnenkomen van een vracht sta jij al in de startblokken. Je checkt de inkomende goederen en zorgt ervoor dat alles op de juiste plek, en bij de juiste mensen, in de hal komt te staan. Je geeft een seintje aan het team via het geavanceerde ERP - systeem en laat hen weten dat je de inkomende vracht verwerkt hebt. Na een bakje koffie en een saucijzenbroodje switch je direct naar je volgende uitdaging.

WIE BEN JIJ?

 • Ruime ervaring met een ERP – systeem
 • Vakkennis op het gebied van logistiek
 • MBO 2 + werk en denkniveau
 • Ervaring met het rijden van een heftruck en met hijsinstallaties
 • Ervaring in de metaaltechniek is een pré

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een baan voor 32-40 uur met een boven-marktconform salaris, goede pensioensregeling, reiskostenvergoeding en uitzicht op een vast contract. We zorgen voor een mooie vakantiepot, zijn flexibel in jouw werktijden én organiseren leuke evenementen voor jou en je familie (ook op afstand).

Zie jij het zitten om als logistiek medewerker deel uit te maken van ons team? Dan nodigen we je uit om direct te solliciteren!

Solliciteer direct

CONSTRUCTIEBANKWERKER

32-40 uur | Ervaring met Mig/Mag of Tig | Rhenen

Op zoek naar een mooie baan als Constructiebankwerker waar je werkt aan projecten op topniveau? En waar we persoonlijke aandacht belangrijk vinden? Dan ben je bij Ales aan het juiste adres. Al gelijk vanaf dat je binnenkomt, kijken we naar wie je bent en wat je kunt. Heb je meer begeleiding nodig? Dan regelen we dat. Wil je je verder ontwikkelen? Behaal dan jouw gewenste certificaten in onze eigen bedrijfsschool. We vinden het belangrijk dat jij in je werk de vrijheid voelt om zelf te ‘ondernemen’ binnen jouw vakgebied en dat je daarbij een gezonde werkdruk ervaart, voldoende flexibiliteit, goede werktijden en een ontspannen werksfeer.

Wat ga je doen?

In de functie van Constructiebankwerker ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en aflassen (mig/mag en/of tig) van hoogwaardige producten aan de hand van tekeningen.

De uitdaging ligt in de klant specifieke afwerk-eisen. Je schakelt de hele dag tussen diverse klanten en hun producten. Dat tempo past helemaal bij jouw hands-on mentaliteit.  

WIE BEN JIJ?

 • Ruime ervaring met lassen Mig/Mag en/of Tig
 • Kan vanaf tekening werken
 • Streeft de hoogste kwaliteit na
 • Flexibel en een echte teamspeler
 • Kan zelfstandig werken en een dagplanning maken

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een baan voor 32-40 uur met een boven-marktconform salaris, goede pensioensregeling, reiskostenvergoeding en uitzicht op een vast contract. We werken hard met zijn allen, maar het gaat om meer dan dat. We zorgen voor een mooie vakantiepot, zijn flexibel in jouw werktijden én organiseren leuke evenementen voor jou en je familie (ook op afstand).

Zie jij het zitten om als constructiebankwerker deel uit te maken van ons team? Dan nodigen we je uit om direct te solliciteren!

Solliciteer direct

ASSEMBLAGE MEDEWERKER/MONTEUR

32-40 uur | Assemblage medewerker/monteur metaalbranche | Rhenen

Werken als assemblage monteur bij ALES

Is assembleren jouw specialiteit? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En wil je graag werken aan projecten op topniveau in de stoere wereld van metaal? Reageer dan op onze vacature! Als assemblage monteur bij Ales krijg je de ruimte en vrijheid om het aan te pakken zoals jij dat wilt. Niks is te gek, zolang jij het maar regelt op jouw manier.

De uitdagingen waar je als Assemblage medewerker/monteur mee aan de gang kan, staan al voor je klaar. Dit doe je binnen onze inspirerende, technische omgeving waar veel flexibiliteit is en ruimte om door het behalen van certificaten verder te groeien.

Wat ga je doen? 

De hele ochtend ben je bezig geweest met het assembleren van een machine met mechanische en elektrische componenten voor één van onze klanten in de voedingsindustrie. Een fikse uitdaging, maar het is je gelukt! Je sluit je tevreden aan bij je collega’s voor een bak koffie en een saucijzenbroodje, en kijkt met trots terug op het werk dat jij met je eigen handen hebt gemaakt. Na een gezellige pauze met collega’s ben je helemaal opgeladen om het volgende project aan te pakken. Je bekijkt het ERP-systeem en overlegt met de productieafdeling, je volgende project staat al klaar.

WIE BEN JIJ?

 • Vakkennis op het gebied van werktuigbouwkunde
 • Ervaring met mechanisch monteren; ervaring met elektrisch monteren is een pré
 • MBO 2 werk en denkniveau
 • Ervaring met tekeninglezen
 • Ervaring met Tig/Mig lassen is een pré
 • Vindt het leuk zelf vakvaardigheden en vakdeskundigheid te leren én over te dragen aan teamgenoten

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Alle voorwaarden zijn goed geregeld. Voor je harde werk word je beloond met een boven-marktconform salaris, goede pensioensregeling, reiskostenvergoeding en uitzicht op een vast contract. We werken hard met zijn allen, maar het gaat om meer dan dat. We zorgen voor een mooie vakantiepot, zijn flexibel in jouw werktijden én organiseren leuke evenementen voor jou en je familie (ook op afstand).
Zie jij het zitten om als assemblage monteur deel uit te maken van ons team? Dan nodigen we je uit om direct te solliciteren!

Solliciteer direct

Solliciteer direct

  • CV uploaden
   Geen bestand gekozen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.