Onze werkwijze

Als original equipment manufacturer (OEM) kunt u vertrouwen op een efficiënte orderdoorloop, just-in-time levering en de beste integrale kostprijs. Of het nu gaat om een halffabrikaat of een complete product in RVS, staal en aluminium. We werken volgens de Quick Response Manufacturing (QRM)-methode en zijn sterk in specialistische bewerkingen.

Stap 1:
voorcalculatie

We leggen alle uren, materialen en eenheden vast. Op basis daarvan maken we een begroting van de kosten. Tekeningen worden automatisch ingeladen in ons zelfgeschreven ALES ERP-systeem. Alle uitslagen van plaatwerk worden automatisch met de juiste K-factoren verwerkt. Dit om fouten te voorkomen.

Stap 2:
orderingave

Op basis van de voorcalculatie en de huidige bezetting controleren we de doorlooptijd en de leverdatum. We geven deze informatie met een orderbevestiging af aan de klant. We stemmen het proces af op de bevestigde levertijd. Afspraak is afspraak.

Stap 3:
planning

Dankzij slim plannen hebben zelfs onverwachte zaken geen invloed op de uiteindelijke levertijd. Voor de basisplanning hanteren we 80% van de beschikbare tijd. Elke ochtend verwerken we eventuele afwijkingen van de vorige dag.

Stap 4:
levering

Volgens de gemaakte planning wordt de order verwerkt en geleverd. Wanneer de planning niet haalbaar blijkt wordt er geschoven met de capaciteit of wordt de planning in overleg met de klant aangepast. We leveren altijd met een nauwkeurigheid van 1 dag.