Homedaarom ales

daarom ales

Bij ALES heb je het beter voor elkaar.

ALES is de productie- en outsourcing partner in metaalbewerking en machinebouw. Machinebouwers en constructiebouwers in onder meer de agrisector en de verpakkingsindustrie profiteren bij ons van doordachte oplossingen voor het produceren en assembleren van half- en eindfabrikaten in RVS, staal en aluminium. We werken resultaatgericht en flexibel. Zijn een eerlijke en betrouwbare partij om op te bouwen. En we werken continu aan verdere procesverbetering. Elke dag beter, dat is ons credo.

DE BESTE INTEGRALE KOSTPRIJS

Wij bieden u de beste integrale kostprijs op de markt. Dit dankzij onze efficiënte productie en organisatie. Hiervoor gebruiken we concepten uit de Quick Response Manufacturing (QRM) en werken we volgens het ‘first time right’ principe. Zo komen we tot een betrouwbaar productieproces met de beste integrale kostprijs.

KORTE EN BETROUWBARE
LEVERTIJDEN

Dankzij onze slimme werkwijze volgens QRM kunt u vertrouwen op korte en betrouwbare levertijden. We produceren wat u nodig heeft. En we leveren just-in-time, met een leveringsnauwkeurigheid van een 1 dag. U hoeft niet zelf voorraad te houden.

UW BEDRIJF GROEIT ZONDER SIGNIFICANTE INVESTERINGEN

Dankzij onze efficiënte QRM-werkwijze realiseert úw bedrijf groei. Dankzij de samenwerking met ALES bedient u de klant zonder dat u zelf hoeft te investeren in dure machines. Wij nemen uw productie over of treden op als partner. Samen sterk!

FLEXIBEL IN SAMENWERKING EN PRODUCTIE

We reageren snel en soepel op marktvragen en marktveranderingen. Ook als het gaat om kleine series en specialistische bewerkingen. Dit dankzij de QRM-methode. Deze houdt in: slim plannen en organiseren, het elimineren van tijdverspilling en een hoge productiekwaliteit.

“Het wegnemen van verstoringen is cruciaal om flow te kunnen creëren in het proces”
DICK DE LEEUW