ALES Metaaltechniek | Uw betrouwbare partner in metaalbewerking

Als productie- en outsourcingpartner in metaalbewerking en machinebouw streven wij altijd naar de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers. Om dit te bereiken werken we hard en gaan we voor niks minder dan de allerhoogste kwaliteit. Elke dag willen we weer op topniveau presteren en de mooiste producten maken voor bijvoorbeeld machinebouwers en constructiebouwers in de agrisector, foodindustrie en de verpakkingsindustrie. 


Wat doet ALES?

Bij ALES bieden we een uitgebreid scala aan metaalbewerkingen, waaronder lassen (RVS, staal & aluminium), het snijden van plaatmateriaal, verspanen, buislasersnijden, het kanten/zetten van plaatwerk en indien gewenst assemblage. Ons doel is altijd om de meest efficiënte methoden te adviseren en te hanteren, zodat onze klanten hoogwaardige producten krijgen met minimale doorlooptijden.

De efficiënte werkwijze van ALES

Wij zijn ervan overtuigd dat wij de beste integrale kostprijs op de markt kunnen bieden dankzij onze efficiënte productie en organisatie. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Onze werkwijze is gebaseerd op concepten uit Quick Response Manufacturing (QRM) en we streven naar een ‘first time right’ principe. Dit zorgt niet alleen voor optimale productiekwaliteit, maar ook voor minder productiekosten.

Kortom; Of het nu gaat om halffabricaten of complete eindproducten in RVS, staal en aluminium, bij ons kunt u rekenen op resultaatgerichte oplossingen en flexibiliteit!

Betrouwbare en snelle leveringen

Mede door deze werkwijze zijn we een zeer betrouwbare partner voor uw werkzaamheden en kunt u vertrouwen op korte levertijden. We produceren wat u nodig heeft en leveren just-in-time, met een leveringsnauwkeurigheid van slechts één dag. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee, zoals:

  • U heeft geen voorraad meer nodig, wat verspilling van tijd en kostbare ruimte voorkomt. 
  • Uw bedrijf is in staat om te groeien zonder grote investeringen in dure machines.
  • Omdat al onze vakmensen meerdere specialismen beheersen, kunnen we ons volledig focussen op het verwerken van de orders. 
  • Onze zelf ontwikkelde ALES ERP-software zorgt ervoor dat tekeningen automatisch worden geïmporteerd. Dit helpt bij het vroegtijdig opsporen van mogelijke fouten en minimaliseert onze foutmarges.

Dankzij een zelfgeorganiseerde ‘Milkrun’ met opleggers en trucks is ook ons logistieke proces uiterst efficiënt. Mede hierdoor kunnen we de just-in-time leveringen garanderen!

Flexibiliteit in samenwerking en productie

Bij ALES Metaaltechniek reageren we snel en soepel op marktvragen en -veranderingen, ook als het gaat om kleine series. We kunnen snel plannen en organiseren, tijdverspilling elimineren en een hoge productiekwaliteit handhaven. Dit maakt ons sterk in het leveren van maatwerk en het vervullen van uw specifieke behoeften. Onze eerlijkheid en betrouwbaarheid maken ons tot een partner waarop u kunt bouwen en we blijven continu werken aan verdere procesverbetering! 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.